Joulukalenterit

Jouluaskartelu alkaa joulukalenterista. Askarellista löydät tarvikkeet erilaisiin joulukalentereihin tai valmiit täytettävät joulukalenterit. Hemline -kädentaitajan joulukalenteri sisältää yllätyksetkin ja on valmis ilahduttamaan kädentaitajaa. Meiltä löydät myös askarteluaiheiset pienet yllätykset. Suijauta luukkuihin esimerkiksi erivärisiä minihilepulloja, erilaisia koristeteippejä, kelloja, kulkusia, tarroja tai miniatyyrejä.        

Askartele karmiva Halloween

Meiltä löydät ideat ja tarvikkeet Halloween -askarteluun sekä valmiita koristeita ja rekvisiittaa Halloween -juhliin.  Myös Halloween -aiheiset ilmapallot heliumilla tai ilman. Tule tutustumaan jos uskallat!

Heijastimet heilumaan!

Illat pimenevät ja on aika askarrella kauniit heijastimet, jotka antavat turvallisuuden lisäksi iloa. Askartele perinteinen roikkuva heijastin, kuminauhalla hihan ympärille sujautettava hihaheijastin tai tyylikäs heijastava laukkukoriste. Askarellista löydät heijastinkankaat, -nauhat ja -langat sekä laajan valikoiman helmiä ja korutarvikkeita. Suunnittele omasi tai nappaa ostoskoriin valmiiksi kerätty tarvikepakkaus.

Anna lahjaksi askartelun ilo

Mitä lahjaksi askartelijalle? Myymälästämme löydät lahjan askartelijalle iästä riippumatta. Valitse monenlaisista valmiista askarteluseteistä, kerää oma paketti tai anna valinnan vapaus  Askarellin lahjakortilla.  

Timanttimaalaus

Timanttimaalaus on mukavaa ja rauhoittavaa puuhaa värittämisen tapaan. Setit sisältävät kaikki tarvikkeet timanttimaalaustyöhön: liimapintaisen pohjan, timantit, alustan timanteille, kynän sekä tarratyynyn kynälle. Kaada timantit alustaan väri kerrallaan, paina kynää tarratyynyyn ja ala poimia timantteja pohjaan omille paikoilleen. Helppoa ja hauskaa! Setti on myös mainio lahjaidea askartelijalle.